Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland in 2024: Vloeiende Streamervaring (2024)

Table of Contents
Snel Overzicht: Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland in 2024 Wat is de Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland? Editor’s Pick Snel Vergelijking – Beste VPN’s voor ESPN Plus in Nederland Beste VPN’s voor ESPN Plus in Nederland [Gedetailleerde Analyse] ExpressVPN – Over het algemeen Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland Voordelen Nadelen NordVPN – Grootste Servernetwerk VPN voor ESPN+ in Nederland Voordelen Nadelen IPVanish – Snelle VPN voor ESPN Plus in Nederland Voordelen Nadelen Surfshark – Budgetvriendelijke VPN voor ESPN Plus in Nederland Voordelen Nadelen CyberGhost – Gebruiksvriendelijke VPN voor ESPN+ Streaming in Nederland Voordelen Nadelen Private Internet Access – Betrouwbare VPN voor ESPN Plus in Nederland Voordelen Nadelen Testmethodologie: De Beste VPN kiezen voor ESPN+ in Nederland VPN Aanbevelingen voor Streaming ESPN Plus: Gebaseerd op Testen Waarom heb je een VPN nodig voor ESPN Plus? Hoe gebruik je een VPN met ESPN+ in Nederland VPN Aanbevelingen voor het deblokkeren van ESPN+ op basis van Reddit inzichten Kan ik een gratis VPN gebruiken voor ESPN+? Is het illegaal om een VPN te gebruiken om toegang te krijgen tot ESPN+? Wat kan ik doen als mijn VPN geen toegang kan krijgen tot ESPN+? VPN Aanbevelingen op basis van Compatibiliteit met Apparaten voor ESPN+ Welke nieuwe sporten kun je kijken op ESPN Plus in 2024? Meer ESPN Plus Sports Guides op VPNRanks Veelgestelde Vragen – Beste VPN voor ESPN Plus Werkt het gebruik van een VPN met ESPN+? Wat is de beste VPN voor ESPN Plus? Kan ik ESPN+ kijken met ExpressVPN? Hoe omzeil ik ESPN+ blackouts? Waarom werkt ESPN+ niet met een VPN? Hoe blokkeert ESPN+ VPN’s? Kan ik ESPN+ kijken met NordVPN? Conclusie References

Toegang krijgen tot ESPN+ kan uitdagend zijn vanwege regionale beperkingen. Met 24,8 miljoen abonnees in 2024, is het genieten van inhoud in het buitenland meer dan een standaardabonnement. Daarom heb je de beste VPN voor ESPN Plus nodig in Nederland.

Niet alle VPN’s werken echter naadloos met ESPN+, omdat het platform actief VPN-verkeer blokkeert door de locatie van elke gebruiker te verifiëren. Daarom is het cruciaal om de beste VPN-diensten te selecteren voor soepele streaming. Deze gids verkent de beste VPN’s, waaronder ExpressVPN, die effectief de beperkingen van ESPN+ omzeilen. Lees verder om te ontdekken hoe je moeiteloos van ESPN+ sport kunt genieten.

Belangrijkste conclusies:

  • Top aanbevelingen: De blog beoordeelt en beveelt ExpressVPN, Surfshark, NordVPN, CyberGhost en IPVanish aan voor het deblokkeren van ESPN Plus.
  • Gedetailleerde vergelijkingen: Het bevat een grondige vergelijking van de functies, snelheid, prijs en serverbeschikbaarheid van deze VPN’s.
  • Prestatiestatistieken: De VPN’s worden geëvalueerd op basis van hun snelheid en prestaties, die cruciaal zijn voor een soepele streamingervaring.
  • Beveiligingsfuncties: Elke VPN wordt beoordeeld op zijn beveiligingsprotocollen, encryptienormen en privacybeleid.
  • Gebruikershandleidingen: De blog biedt installatiehandleidingen en tips voor het gebruik van deze VPN’s met verschillende apparaten om toegang te krijgen tot ESPN Plus.

Snel Overzicht: Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland in 2024

Als je een sportliefhebber bent die toegang probeert te krijgen tot ESPN Plus, heb je de beste VPN voor ESPN Plus nodig om geografische blokkades te omzeilen. Hier zijn mijn VPN ESPN+ aanbevelingen:

VPNScore6.3

Keuze van de redactie

ExpressVPN – Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland

Ontvang ExpressVPN

Prijs

$6.67/mo

Servers

3,000+

Laatste Tests

Yes

Rechtsgebied

British Virgin Islands

Gebruiksgemak

Industry Ratings: 6.5

6.5

Installatiegemak

Industry Ratings: 6.1

6.1

Voldoen aan vereisten

Industry Ratings: 7.1

7.1

Kwaliteit van de ondersteuning

Industry Ratings: 5.3

5.3


Mijn topkeuze zorgt voor betrouwbare streaming voor ESPN+, levert hoge snelheden en werkt naadloos met de belangrijkste platforms. Het is mobielvriendelijk en geeft prioriteit aan beveiliging.

Hide Content

Toon alles

VPNScore5.3

Keuze van het volk

NordVPN – Grootste servernetwerk VPN voor ESPN+ in Nederland

Ontvang NordVPN

Prijs

$3.99/mo

Servers

5,400+

Laatste Tests

Yes

Rechtsgebied

Panama

Gebruiksgemak

Industry Ratings: 4.7

4.7

Installatiegemak

Industry Ratings: 5.2

5.2

Voldoen aan vereisten

Industry Ratings: 4.9

4.9

Kwaliteit van de ondersteuning

Industry Ratings: 6.8

6.8


Ideaal voor het kijken naar ESPN in het buitenland, deze VPN heeft een enorm servernetwerk voor snelle sportstreaming. Het zorgt voor robuuste privacy en biedt een 30-dagen geld-terug-garantie.

Hide Content

Toon alles

VPNScore5.3

IPVanish – Snelle ESPN Plus VPN in Nederland

Ontvang Ipvanish

Prijs

$2.99/mo

Servers

2,200+

Laatste Tests

Yes

Rechtsgebied

United States

Gebruiksgemak

Industry Ratings: 5.4

5.4

Installatiegemak

Industry Ratings: 6.4

6.4

Voldoen aan vereisten

Industry Ratings: 6.1

6.1

Kwaliteit van de ondersteuning

Industry Ratings: 3.2

3.2


Verhoog je ESPN+ streaming met een zero-logs beleid, robuuste beveiliging en onbeperkte verbindingen. Geniet van buffer-vrije sport op al je apparaten met gemak.

Hide Content

Toon alles

VPNScore5.1

Surfshark – Budgetvriendelijke VPN voor ESPN Plus in Nederland

Ontvang Surfshark

Prijs

$2.49/mo

Servers

3,200+

Laatste Tests

Yes

Rechtsgebied

British Virgin Islands

Gebruiksgemak

Industry Ratings: 3.6

3.6

Installatiegemak

Industry Ratings: 5.8

5.8


Deze budgetvriendelijke VPN biedt uitstekende waarde voor sportfans. Het deblokkeert ESPN+ betrouwbaar, is gemakkelijk te gebruiken en biedt robuuste beveiligingsfuncties. Het is perfect voor streaming en hanteert een strikt no-logs beleid.

Hide Content

Toon alles

VPNScore4.6

CyberGhost – Gebruiksvriendelijke VPN voor ESPN+ Streaming in Nederland

Ontvang Cyberghost

Prijs

$2.03/mo

Servers

7,000+

Laatste Tests

Yes

Rechtsgebied

Romania

Gebruiksgemak

Industry Ratings: 5.0

5.0

Installatiegemak

Industry Ratings: 4.1

4.1

Voldoen aan vereisten

Industry Ratings: 5.7

5.7

Kwaliteit van de ondersteuning

Industry Ratings: 3.1

3.1


Perfect voor Mac-gebruikers om ESPN+ te kijken, deze VPN biedt gebruiksvriendelijke apps en streaming-geoptimaliseerde servers. Het heeft het grootste servernetwerk wereldwijd en is privacygericht.

Hide Content

Toon alles

VPNScore4.1

Private Internet AccessBetrouwbare VPN voor ESPN Plus in Nederland

Ontvang PIA

Prijs

$2.69/mo

Servers

35,000+

Laatste Tests

Yes

Rechtsgebied

United States

Gebruiksgemak

Industry Ratings: 4.3

4.3

Installatiegemak

Industry Ratings: 4.3

4.3

Voldoen aan vereisten

Industry Ratings: 5.1

5.1

Kwaliteit van de ondersteuning

Industry Ratings: 2.4

2.4


Bekend om zijn betrouwbaarheid en uitgebreide servernetwerk, PIA biedt fatsoenlijke snelheden, sterke beveiligingsfuncties en een geld-terug-garantie, zodat je het risicoloos kunt proberen.

Hide Content

Toon alles

Wat is de Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland? Editor’s Pick

Ik raad ExpressVPN aan als de beste VPN om ESPN Plus te kijken. Het deblokkeert ESPN+ wereldwijd met zijn uitgebreide servernetwerk, zorgt voor snelle en betrouwbare streaming. Met gebruiksvriendelijke Windows-, Mac-, iOS- en Android-apps, vind ik het gemakkelijk om toegang te krijgen tot ESPN+. Het biedt robuuste beveiligingsfuncties en een strikt no-logs beleid, wat zorgt voor mijn online privacy terwijl ik buffer-vrije sport stream.

ExpressVPN biedt een volledig functionele, risicoloze 30-dagen proefperiode als je je voor het eerst aanmeldt. Je kunt de VPN, beoordeeld als #1 voor ESPN+, zonder beperkingen een maand lang gebruiken, waardoor het perfect is voor het streamen van de grote wedstrijd terwijl je op vakantie bent in het buitenland.

Snel Vergelijking – Beste VPN’s voor ESPN Plus in Nederland

Hier heb ik enkele belangrijke functies van de beste ESPN+ VPN’s vergeleken:

VPN’sBeste VPN voor ESPN Plus in Nederland in 2024: Vloeiende Streamervaring (1)Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland in 2024: Vloeiende Streamervaring (2)Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland in 2024: Vloeiende Streamervaring (3)Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland in 2024: Vloeiende Streamervaring (4)Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland in 2024: Vloeiende Streamervaring (5)Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland in 2024: Vloeiende Streamervaring (6)
US servers25+ US serverlocaties600+ US servers1970+ US servers1300+ US servers1000+ US servers1000+ US servers
Snelheid (Op 100 MBps)89+ Mbps81+ Mbps83+ Mbps75+84+65+
Compatibele apparateniOS, Roku, Android, FireStick, Kodi, Windows, macOS, PS4, etc.Android, Kodi, Windows, iOS, Roku, macOS, FireStick, PS4, etc.Android, iOS, Windows, macOS, FireStick, Roku, Kodi, PS4, etc.Android, iOS, Windows, macOS, FireStick, Roku, Kodi, PS4, etc.Android, iOS, Windows, macOS, FireStick, Roku, Kodi, PS4, etc.Android, iOS, Windows, macOS, FireStick, Roku, Kodi, PS4, etc.
Gelijktijdige verbindingen8Onbeperkt107OnbeperktOnbeperkt
Split tunnelingJaJaJaJaJaJa
IP-adressenDynamische IP’sDynamisch & statischDynamisch, gedeeld, & toegewijdStatisch & gedeelddynamische IP’sStatisch IP
PrijzenEUR 6.23/mo (US$ 6.67/mo) - Bespaar tot 49% met exclusieve jaarplannen + 3 maanden gratisEUR 2.33/mo (US$ 2.49/mo) - Bespaar tot 77% met exclusief 2-jarig plan + 30 dagen geld-terug-garantieEUR 3.73/mo (US$ 3.99/mo) - Bespaar tot 63% met exclusief 2-jarig plan + 3 maanden gratisEUR 1.9/mo (US$ 2.03/mo) - Bespaar tot 84% met exclusieve 2-jarige plannen + 4 maanden gratisEUR 2.79/mo (US$ 2.99/mo) - Krijg 3 extra maanden + Bespaar 77% op een 2-jarig abonnementEUR 1.97/mo (US$ 2.11/mo)

Beste VPN’s voor ESPN Plus in Nederland [Gedetailleerde Analyse]

Ik heb meer dan 50 VPN’s getest op basis van de vermelde criteria voor het kiezen van de beste opties om ESPN+ te deblokkeren. Deze geselecteerde zijn de beste werkende VPN’s voor ESPN Plus, die talrijke servers in de VS hebben, zodat je gemakkelijk toegang kunt krijgen tot ESPN+ met een VPN.

Dus, welke VPN werkt met ESPN+? Laten we het ontdekken!

VPNScore6.3

Keuze van de redactie

ExpressVPN

Ontvang ExpressVPN

Prijs

$6.67/mo

Servers

3,000+

Laatste Tests

Yes

Rechtsgebied

British Virgin Islands

Gebruiksgemak

Industry Ratings: 6.5

6.5

Installatiegemak

Industry Ratings: 6.1

6.1

Voldoen aan vereisten

Industry Ratings: 7.1

7.1

Kwaliteit van de ondersteuning

Industry Ratings: 5.3

5.3


ExpressVPN – Over het algemeen Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland

Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland in 2024: Vloeiende Streamervaring (7)

ExpressVPN is de beste VPN voor ESPN Plus vanwege zijn uitzonderlijke deblokkeermogelijkheden en snelle servers, die naadloze streaming garanderen.

Met servers in 105 landen, waaronder meer dan 25 locaties in de VS, biedt het uitgebreide dekking. Het deblokkeren van ESPN+ duurde slechts enkele seconden met ExpressVPN, wat het de beste VPN voor ESPN maakt.

Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland in 2024: Vloeiende Streamervaring (8)

Ik had een opmerkelijke streamingervaring met de ExpressVPN ESPN+ combo.

Bij het uitvoeren van een ExpressVPN snelheids-test in Nederland op een 100 Mbps basisverbinding, bood het een downloadsnelheid van 89,42 Mbps en een uploadsnelheid van 84,64 Mbps, wat vrij indrukwekkend was.

Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland in 2024: Vloeiende Streamervaring (9)

De snelheden van de VPN maakten het de snelste VPN om ESPN+ te kijken

Bovendien, bij het toegang krijgen tot ESPN+, zorgt ExpressVPN voor beveiliging met zijn strikte no-logs beleid gevestigd in de privacy-vriendelijke Britse Maagdeneilanden. Het gebruikt militaire AES 256-bit encryptie om je activiteiten te beschermen.

ExpressVPN is compatibel met FireStick, Android, iOS, Windows, routers, PS4, Kodi, en meer, en biedt acht gelijktijdige verbindingen, waardoor het ideaal is voor ESPN+ op grote schermen. Het biedt een risicoloze 30-dagen geld-terug garantie en een gratis proefperiode voor iOS- en Android-apparaten.

Voor meer details, bekijk mijn ExpressVPN review Nederland.

Exclusieve Aanbieding

VPNRanks-lezers kunnen genieten van een speciale ExpressVPN-aanbieding! Pak de beste VPN voor streamingdiensten bij EUR 6.23/mo (US$ 6.67/mo) - Bespaar tot 49% met exclusieve jaarplannen + 3 maanden gratis!

Voordelen

  • Snelle servers om ESPN+ in HD te streamen
  • Deblokkeert meerdere streamingplatforms, inclusief ESPN+
  • Strikte no-logging policy
  • AES 256-bit encryptie

Nadelen

  • Iets duurdere prijsplannen

Krijg ExpressVPN - Editor’s Choice voor ESPN Plus in Nederland 30-dagen geld-terug garantie

Hide Content

Toon alles

VPNScore5.3

Keuze van het volk

NordVPN

Ontvang NordVPN

Prijs

$3.99/mo

Servers

5,400+

Laatste Tests

Yes

Rechtsgebied

Panama

Gebruiksgemak

Industry Ratings: 4.7

4.7

Installatiegemak

Industry Ratings: 5.2

5.2

Voldoen aan vereisten

Industry Ratings: 4.9

4.9

Kwaliteit van de ondersteuning

Industry Ratings: 6.8

6.8


NordVPNGrootste Servernetwerk VPN voor ESPN+ in Nederland

Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland in 2024: Vloeiende Streamervaring (10)

NordVPN biedt het grootste servernetwerk om ESPN+ te kijken, met meer dan 6000+ servers in 61 landen, inclusief 1970+ US servers in 15 steden. Het is een van de veiligste VPN’s voor streaming ESPN+.

Deze in Panama gevestigde VPN combineert privacy en prestaties tegen een redelijke prijs, waardoor het een prominente keuze is voor toegang tot ESPN+. Ik deblokkeerde ESPN+ snel met behulp van NordVPN’s Denver server.

Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland in 2024: Vloeiende Streamervaring (11)

Het servernetwerk van NordVPN kan gemakkelijk ESPN+ deblokkeren.

Als het gaat om snelheden, heeft deze VPN snelheden die snel genoeg zijn voor live HD streaming. Volgens mijn NordVPN snelheids-test in Nederland, leverde het een downloadsnelheid van 83,82 Mbps en een uploadsnelheid van 44,64 Mbps op mijn 100 Mbps verbinding.

Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland in 2024: Vloeiende Streamervaring (12)

Met deze snelheden was het streamen van ESPN+ super gemakkelijk.

NordVPN biedt robuuste beveiligingsfuncties, inclusief een strikt no-logs beleid en AES 256-bit encryptie, wat ervoor zorgt dat je online activiteiten privé blijven. Het ondersteunt meerdere gelijktijdige verbindingen, waardoor het ideaal is voor gezinnen of gebruikers die apparaatprivacy nodig hebben.

Gebruiksvriendelijke apps richten zich op alle technische niveaus, en WireGuard-ondersteuning biedt uitzonderlijke snelheden zonder concessies te doen aan de beveiliging. Het klantenserviceteam van NordVPN is ook beschikbaar om te helpen bij eventuele problemen.

Voor een eersteklas, snelle VPN met uitstekende klantenservice, is NordVPN een geweldige keuze. Voor meer details, bekijk mijn NordVPN review Nederland.

Exclusieve Aanbieding

VPNRanks-lezers kunnen genieten van een speciale NordVPN-aanbieding! Pak het nu bij EUR 3.73/mo (US$ 3.99/mo) - Bespaar tot 63% met exclusief 2-jarig plan + 3 maanden gratis!

Voordelen

  • Veilige VPN voor streaming ESPN+
  • DoubleVPN, Nordlynx, Tor over VPN
  • Snelle en stabiele snelheden voor buffer-vrije streaming
  • Strikt no-logs beleid
  • Deblokkeert populaire streamingdiensten
  • 30-dagen geld-terug garantie

Nadelen

  • Enkele servers zijn langzamer dan andere

Krijg NordVPN - Veilige VPN voor ESPN Plus in Nederland 30-dagen Geld-terug Garantie

Hide Content

Toon alles

VPNScore5.3

IPVanish

Ontvang Ipvanish

Prijs

$2.99/mo

Servers

2,200+

Laatste Tests

Yes

Rechtsgebied

United States

Gebruiksgemak

Industry Ratings: 5.4

5.4

Installatiegemak

Industry Ratings: 6.4

6.4

Voldoen aan vereisten

Industry Ratings: 6.1

6.1

Kwaliteit van de ondersteuning

Industry Ratings: 3.2

3.2


IPVanishSnelle VPN voor ESPN Plus in Nederland

Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland in 2024: Vloeiende Streamervaring (13)

IPVanish is een van de snelste VPN’s voor ESPN+, die uitstekende verbindingssnelheden en sterke beveiligingsfuncties biedt. In mijn tests presteerde het uitstekend op het gebied van snelheid, beveiliging en deblokkeermogelijkheden.

IPVanish is ideaal voor degenen die prioriteit geven aan snelheid en staat onbeperkte gelijktijdige verbindingen toe, waardoor iedereen veilig en buffer-vrij kan streamen. Met meer dan 2200 servers in landen, inclusief 1000+ in de VS, kreeg ik gemakkelijk toegang tot ESPN+ met behulp van de servers in New York en Los Angeles, en genoot ik van NBA, NFL en andere sporten zonder problemen.

Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland in 2024: Vloeiende Streamervaring (14)

IPVanish deblokkeerde ESPN+ gemakkelijk.

Ik testte echter meerdere servers wereldwijd voordat ik deze VPN de snelste noemde. Bij het uitvoeren van een IPVanish snelheids-test in Nederland op verschillende servers, behaalde ik een downloadsnelheid van 84,55 Mbps en een uploadsnelheid van 42,15 Mbps op een 100 Mbps verbinding.

Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland in 2024: Vloeiende Streamervaring (15)

Ik ervaarde geen buffering tijdens het streamen via openbare wifi.

IPVanish is compatibel met verschillende besturingssystemen, inclusief Windows, Android, iOS, macOS en Linux, en ondersteunt onbeperkte gelijktijdige verbindingen. Je kunt IPVanish ook gebruiken met Firestick, Roku, Kodi, Smart TV’s, Xbox en Apple TV.

Het beschikt over robuuste beveiligingsprotocollen, zoals 256-bit AES-encryptie, een automatische kill switch, DNS-lekbescherming en WebRTC-lekbescherming, die zorgen voor uitgebreide bescherming.

Voor meer details, lees mijn IPVanish review Nederland.

Exclusieve Aanbieding

VPNRanks-lezers kunnen genieten van een speciale IPVanish-aanbieding! Pak het nu bij EUR 2.79/mo (US$ 2.99/mo) - Krijg 3 extra maanden + Bespaar 77% op een 2-jarig abonnement!

Voordelen

  • Hoge snelheden voor het streamen van internationale diensten
  • Biedt toegewijde IP’s
  • Ondersteunt torrenting
  • Kill switch

Nadelen

  • Een in de VS gevestigde provider (onderdeel van 5 Eyes)

Krijg IPVanish - Snelle VPN voor ESPN Plus in Nederland 45-dagen Geld-terug Garantie

Hide Content

Toon alles

VPNScore5.1

Surfshark

Ontvang Surfshark

Prijs

$2.49/mo

Servers

3,200+

Laatste Tests

Yes

Rechtsgebied

British Virgin Islands

Gebruiksgemak

Industry Ratings: 3.6

3.6

Installatiegemak

Industry Ratings: 5.8

5.8

Voldoen aan vereisten

Industry Ratings: 4.1

4.1

Kwaliteit van de ondersteuning

Industry Ratings: 7.4

7.4


SurfsharkBudgetvriendelijke VPN voor ESPN Plus in Nederland

Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland in 2024: Vloeiende Streamervaring (16)

Surfshark is de beste budgetvriendelijke VPN voor ESPN+ en biedt betrouwbare en consistente service. Het heeft meer dan 3200+ servers in 100 landen, inclusief 600+ servers op 24+ locaties in de VS, die tal van opties bieden om ESPN+ en andere beperkte streaming sites te openen.

Ik deblokkeerde ESPN+ met behulp van Surfshark’s Charlotte server, wat de effectiviteit ervan aantoonde.

Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland in 2024: Vloeiende Streamervaring (17)

Het deblokkeren van ESPN+ was een fluitje van een cent als je je hebt afgevraagd of Surfshark werkt met ESPN+.

Toen ik een Surfshark snelheids-test in Nederland uitvoerde, behaalde ik een downloadsnelheid van 81,32 Mbps en een uploadsnelheid van 76,12 Mbps op een 100 Mbps verbinding. Deze snelheden lieten me mijn favoriete live-wedstrijden zonder vertraging genieten, wat de snelle en soepele streamingmogelijkheid van Surfshark bewees.

Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland in 2024: Vloeiende Streamervaring (18)

Ik behaalde min of meer dezelfde snelheidsresultaten met al zijn internationale servers.

De apps van Surfshark bieden robuuste beveiligingsfuncties, inclusief DNS-lekbescherming, een kill switch, Camouflage Mode, een SOCKS5 proxy, AES 256-bit encryptie en WireGuard-protocollen.

Met onbeperkte gelijktijdige verbindingen, is Surfshark compatibel met populaire platforms zoals Windows, macOS, iOS, Android, FireStick en Linux. Het biedt ook browserextensies voor Firefox en Chrome en installatiehandleidingen voor routermodellen.

Deze budgetvriendelijke VPN bevat een 30-dagen restitutiebeleid en een gratis proefperiode voor iOS en Android. Voor meer details, bekijk mijn Surfshark review Nederland.

Exclusieve Aanbieding

VPNRanks-lezers kunnen genieten van een speciale Surfshark-aanbieding! Pak het nu bij EUR 2.33/mo (US$ 2.49/mo) - Bespaar tot 77% met exclusief 2-jarig plan + 30 dagen geld-terug-garantie.

Voordelen

  • 600+ US servers op 24+ locaties voor ESPN+
  • Deblokkeert US Netflix, Hulu, HBO Max en meer
  • WireGuard-protocol voor hoge snelheden
  • Onbeperkte gelijktijdige verbindingen
  • Accepteert betaling via cryptocurrency

Nadelen

  • Enkele servers zijn langzamer dan andere

Krijg Surfshark - Betaalbare VPN voor ESPN Plus in Nederland 30-dagen Geld-terug Garantie

Hide Content

Toon alles

VPNScore4.6

CyberGhost

Ontvang Cyberghost

Prijs

$2.03/mo

Servers

7,000+

Laatste Tests

Yes

Rechtsgebied

Romania

Gebruiksgemak

Industry Ratings: 5.0

5.0

Installatiegemak

Industry Ratings: 4.1

4.1

Voldoen aan vereisten

Industry Ratings: 5.7

5.7

Kwaliteit van de ondersteuning

Industry Ratings: 3.1

3.1


CyberGhostGebruiksvriendelijke VPN voor ESPN+ Streaming in Nederland

Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland in 2024: Vloeiende Streamervaring (19)

CyberGhost is een gebruiksvriendelijke VPN voor ESPN Plus, die een enorm netwerk van geoptimaliseerde servers voor streaming biedt tegen een betaalbare prijs. Het is een uitstekende keuze voor budgetbewuste sportfans. De intuïtieve apps maken het de beste VPN ESPN+ voor mobiele apparaten.

CyberGhost heeft 11651+ servers in meer dan 100+ landen, inclusief 1400+ servers in de VS. Ik kreeg binnen enkele minuten toegang tot ESPN+ met behulp van de New York-server, wat de effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid aantoont.

Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland in 2024: Vloeiende Streamervaring (20)

CyberGhost deblokkeert ESPN moeiteloos via zijn US servers.

Tijdens het streamen met CyberGhost waren er nauwelijks vertragingen in mijn verbinding. Bij het uitvoeren van de CyberGhost snelheids-test in Nederland, leverde de VPN een downloadsnelheid van 75,47 Mbps en een uploadsnelheid van 69,34 Mbps op een 100 Mbps verbinding.

Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland in 2024: Vloeiende Streamervaring (21)

CyberGhost biedt opmerkelijke upload- en downloadsnelheden in Nederland.

CyberGhost staat gelijktijdig gebruik op 7 apparaten toe met een enkel abonnement. Het biedt stand-alone apps voor Linux, Windows, iOS, Android en macOS, en kan worden geïnstalleerd op FireStick, Kodi, Roku en meer.

CyberGhost heeft functies, zoals AES 256-bit encryptie, een strikt no-logs beleid, No Spy Servers, en een Kill Switch voor verbeterde beveiliging.

Wil je meer details? Bekijk dan mijn gedetailleerde CyberGhost review Nederland.

Exclusieve Aanbieding

VPNRanks-lezers kunnen genieten van een speciale CyberGhost-aanbieding! Pak het nu bij EUR 1.9/mo (US$ 2.03/mo) - Bespaar tot 84% met exclusieve 2-jarige plannen + 4 maanden gratis

Voordelen

  • 1400+ US servers om inhoud op ESPN+ te streamen
  • Biedt speciale servers voor streaming
  • No-Spy servers voor betere beveiliging en anonimiteit
  • Gebruiksvriendelijkeveilige apps voor nieuwe gebruikers

Nadelen

  • Gebrek aan geavanceerde beveiligingsfuncties
  • Werkt niet in China en de VAE

Krijg CyberGhost - Gebruiksvriendelijke VPN voor ESPN Plus in Nederland 45-dagen Geld-terug Garantie

Hide Content

Toon alles

VPNScore4.1

Private Internet Access

Ontvang PIA

Prijs

$2.69/mo

Servers

35,000+

Laatste Tests

Yes

Rechtsgebied

United States

Gebruiksgemak

Industry Ratings: 4.3

4.3

Installatiegemak

Industry Ratings: 4.3

4.3

Voldoen aan vereisten

Industry Ratings: 5.1

5.1

Kwaliteit van de ondersteuning

Industry Ratings: 2.4

2.4


Private Internet AccessBetrouwbare VPN voor ESPN Plus in Nederland

Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland in 2024: Vloeiende Streamervaring (22)

Private Internet Access is een betrouwbare VPN voor ESPN Plus. Bekend om zijn betrouwbaarheid en uitgebreide servernetwerk, biedt PIA fatsoenlijke snelheden, sterke beveiligingsfuncties en een geld-terug-garantie, zodat je het risicoloos kunt proberen.

Het heeft een netwerk van 35000 servers in 84 landen, inclusief talrijke servers in de VS. Met het verstrekte Amerikaanse IP-adres kun je zonder problemen al je favoriete ESPN+ wedstrijden bekijken, inclusief MLB en NBA.

Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland in 2024: Vloeiende Streamervaring (23)

PIA VPN deblokkeerde ESPN+ met de US-Chicago server.

Ik voerde een PIA snelheids-test in Nederland uit terwijl ik verbonden was met de Amerikaanse server. De VPN presteerde uitzonderlijk goed in mijn tests, omdat de downloadsnelheid 65,78 Mbps was, en de uploadsnelheid 57,16 Mbps, wat indrukwekkend was.

Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland in 2024: Vloeiende Streamervaring (24)

Snelheidstestresultaten van PIA

Met deze ESPN Plus VPN kun je onbeperkt apparaten tegelijkertijd verbinden om ESPN+ te kijken en individueel van je favoriete inhoud te genieten op elk apparaat.

Voor beveiliging fungeert de ingebouwde MACE-functie van PIA als een advertentie- en malwareblokker, wat zorgt voor soepel streamen met een versleuteld Amerikaans IP-adres. De geavanceerde beveiligingsprotocollen, zoals WireGuard en OpenVPN, beschermen je tegen hackers en afluisteraars.

Leer meer over de VPN door mijn gedetailleerde Private Internet Access review Nederland.

Exclusieve Aanbieding

VPNRanks-lezers kunnen genieten van een speciale PIA-aanbieding! Pak het nu bij EUR 1.97/mo (US$ 2.11/mo) .

Voordelen

  • Betrouwbare encryptie functies
  • Geen logging beleid
  • Hoge snelheden wereldwijd servernetwerk
  • Toegewijde app

Nadelen

  • Netflix werkt maar met buffer

Krijg PIA - Betrouwbare VPN voor ESPN Plus in Nederland 30-dagen Geld-terug Garantie

Hide Content

Toon alles

Testmethodologie: De Beste VPN kiezen voor ESPN+ in Nederland

Bij het evalueren van de beste VPN’s voor ESPN Plus volg ik een rigoureuze methodologie met de nadruk op beveiliging, privacy, snelheid, functies en kosten. Mijn proces omvat:

  • Streaming Mogelijkheid: Het vermogen om ESPN online te streamen is essentieel. Ik heb VPN-diensten zoals ESPN+, FuboTV, SlingTV en Hulu rigoureus getest om hun effectiviteit te bevestigen bij het omzeilen van regionale beperkingen.
  • Snelheid Prestaties: Soepel live streamen is afhankelijk van hoge internetsnelheden. Door uitgebreide snelheids-tests heb ik VPN’s geïdentificeerd die snelle en betrouwbare serververbindingen bieden.
  • Server Ondersteuning: Om toegang te krijgen tot ESPN+ en andere Amerikaanse streamingdiensten, is een ESPN VPN met een breed scala aan Amerikaanse servers cruciaal. Dit stelt je in staat om te genieten van inhoud zoals UFC en NHL op ESPN Plus en biedt toegang tot platforms zoals US Netflix, Hulu en HBO Max.
  • Beveiliging en Privacy: Mijn aanbevolen beste ESPN+ VPN’s geven prioriteit aan robuuste beveiligingsfuncties, inclusief 256-bit encryptie, een no-logs beleid, een kill switch en bescherming tegen DNS- en IPv6-lekken.
  • Gebruiksvriendelijkheid: Alle aanbevolen ESPN VPN’s zijn ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten, zelfs voor beginners. Daarnaast bieden ze live chat klantenondersteuning voor eventuele hulp die je nodig hebt.
  • Betaalbare Prijzen: Ik zorg ervoor dat mijn beste ESPN VPN-aanbevelingen uitzonderlijke waarde voor je geld bieden. Ik informeer je over kortingen en geld-terug-garanties om je te helpen zoveel mogelijk te besparen.

VPN Aanbevelingen voor Streaming ESPN Plus: Gebaseerd op Testen

Na het persoonlijk testen van alle VPN’s, raad ik deze aan op basis van hun prestaties, beveiliging en geschiktheid voor het streamen van ESPN Plus. Deze aanbevelingen zorgen voor de beste ervaring met soepele streaming, robuuste beveiliging en betrouwbare toegang tot je favoriete sportinhoud.

DoelAanbevolen VPNReden
Beste BeveiligingExpressVPN, NordVPNBieden geavanceerde encryptie en beveiligingsfuncties om gebruikersprivacy en gegevensbescherming te waarborgen.
Snelste SnelhedenIPVanishBiedt razendsnelle verbindingen dankzij het uitgebreide servernetwerk en geavanceerde technologie.
Hoogste PrestatiesExpressVPN, Surfshark, IPVanishBieden hoge snelheidsverbindingen en robuuste functies, waardoor een superieure browse- en streamingervaring gegarandeerd wordt.
Meeste ServersNordVPNBiedt 35000+ servers in 84 landen
Laagste LatentieExpressVPNBiedt geoptimaliseerde servers om lag te minimaliseren en de prestaties voor verschillende online activiteiten te verbeteren.
Chat Ondersteuning voor Streaming ProblemenExpressVPN, SurfsharkBieden directe hulp via live chat, zodat gebruikers direct ondersteuning ontvangen voor eventuele problemen of vragen die ze hebben
Onbeperkte BandbreedteExpressVPN, Surfshark, NordVPN, CyberGhostBieden geen datalimieten, wat zorgt voor ononderbroken streaming voor gebruikers.

Waarom heb je een VPN nodig voor ESPN Plus?

Hoewel een VPN je toegang tot ononderbroken sport kan bieden, staat ESPN+ erom bekend VPN-verkeer te blokkeren. Je hebt een betrouwbare VPN met verdoezelingstechnologie nodig om detectie te omzeilen en een groot serverbestand om ervoor te zorgen dat je opties hebt als een server wordt geblokkeerd.

Zonder de juiste VPN kunnen kijkers fouten tegenkomen die de toegang tot inhoud verhinderen, zoals “Er is een onverwachte fout opgetreden” of “ESPN+ is niet beschikbaar in jouw land vanwege contentrechten”.

Ik kreeg deze foutmelding bij het toegang krijgen tot ESPN+ zonder VPN.

Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland in 2024: Vloeiende Streamervaring (25)

Je krijgt een geo-restrictie foutmelding als je toegang probeert te krijgen tot ESPN Plus, net zoals ik dat deed.

Door de beste VPN voor ESPN+ te kiezen, kun je een Amerikaans IP-adres verkrijgen en het platform in een mum van tijd deblokkeren. Kortom, een betrouwbare VPN met verdoezeling is de sleutel tot het omzeilen van geografische blokkades en het waarborgen van je online privacy tijdens het streamen van ESPN+.

Hoe gebruik je een VPN met ESPN+ in Nederland

Volg de onderstaande stappen om een VPN te gebruiken met ESPN+:

  1. Selecteer een betrouwbare VPN-service die bekend staat om het omzeilen van geografische blokkades op ESPN+, zoals ExpressVPN.
  2. Download en installeer de VPN-app op je voorkeursapparaat (Windows, macOS, iOS, Android, enz.).
  3. Open de VPN-app en verbind met een server in de Verenigde Staten om de geografische beperkingen van ESPN+ te omzeilen.
  4. Open de ESPN+ app of website en log in op je account.
  5. Geniet van streaming ESPN+ inhoud zonder geografische beperkingen.

Krijg ExpressVPN - Editor’s Choice voor ESPN Plus in Nederland 30-dagen geld-terug garantie

VPN Aanbevelingen voor het deblokkeren van ESPN+ op basis van Reddit inzichten

Als fervent cybersecurity onderzoeker, verken ik regelmatig door gebruikers gegenereerde forums zoals Reddit, waar individuen hun praktische ervaringen delen. Bij het verkennen van het onderwerp het deblokkeren van ESPN+, vond ik overtuigende discussies vol met diverse perspectieven en oplossingen.

Reddit-gebruikers bevelen vaak NordVPN en ExpressVPN aan vanwege hun betrouwbaarheid en vermogen om ESPN+ blackouts te omzeilen. Sommige gebruikers ondervonden problemen met ProtonVPN en AtlasVPN, waarbij ze opmerken dat ESPN+ vaak specifieke VPN-servers blokkeert.

De consensus benadrukt het belang van het kiezen van een betaalde VPN die specifiek geschikt is voor het streamen van ESPN+, met functies zoals verdoezeling en een uitgebreid servernetwerk om soepele streaming te garanderen.

Kan ik een gratis VPN gebruiken voor ESPN+?

Hoewel je een gratis ESPN Plus VPN zou kunnen gebruiken, wordt het aanbevolen om een betrouwbare VPN te kiezen zoals ExpressVPN. De meeste gratis VPN-diensten ontberen de benodigde snelheden voor soepele contentstreaming en hebben moeite om geografische beperkingen te omzeilen. Hierdoor zijn ze onbetrouwbaar voor het deblokkeren van ESPN.

Hoewel gratis VPN’s wel Amerikaanse servers aanbieden, zijn ze in minder aantal, zodat je constant te maken hebt met serveroverbelasting. Bovendien is bekend dat gratis VPN’s gebruikersgegevens lekken naar derden om winst te maken. Ze zijn ook niet uitgerust om een veilige en beveiligde browse- en streamingervaring te bieden. Vanwege het gebrek aan beveiliging kun je het slachtoffer worden van hacking pogingen.

Is het illegaal om een VPN te gebruiken om toegang te krijgen tot ESPN+?

Toegang krijgen tot ESPN+ met een VPN is niet illegaal. Het schendt echter de servicevoorwaarden van het platform. Hoewel er een klein risico op opschorting bestaat als je betrapt wordt, kunnen ernstige schendingen, zoals het streamen van inhoud in een bioscoop met een VPN en het verkopen van tickets, resulteren in uitsluiting van het platform of mogelijke civiele aanklachten.

Dergelijke extreme gevallen zijn echter zeldzaam, en zolang gebruikers discreet blijven, ondervinden ze over het algemeen minimale gevolgen.

Wat kan ik doen als mijn VPN geen toegang kan krijgen tot ESPN+?

Als je problemen ondervindt bij het toegang krijgen tot ESPN+ met je VPN, probeer dan de volgende stappen voor probleemoplossing:

  1. Verbind via een andere server: Selecteer een andere server uit de lijst van je VPN-provider, bij voorkeur een in de VS, om IP-blacklisting te vermijden.
  2. Wis je cache: Verwijder cookies en browsegegevens uit je browserinstellingen om te voorkomen dat websites zoals ESPN+ je locatie volgen.
  3. Controleer op DNS- en IP-lekken: Gebruik online tools zoals ipleak.net en dnsleaktest.com om ervoor te zorgen dat je VPN geen gegevens lekt die je locatie onthullen. Schakel VPN-beveiligingsfuncties in, wissel protocollen en wissel van servers als er lekken worden gedetecteerd.
  4. Wis je DNS-cache: Open op Windows de Uitvoeren-terminal, typ “cmd”, voer vervolgens “ipconfig/flushdns” in. Open op macOS Terminal, voer “sudo dscacheutil -flushcache; sudo killall -HUP mDNSResponder” in en voer je beheerderswachtwoord in.

Als problemen aanhouden, overweeg dan om over te schakelen naar een andere VPN-provider. Deze stappen zouden je moeten helpen om ESPN+ zonder locatierestricties te streamen.

VPN Aanbevelingen op basis van Compatibiliteit met Apparaten voor ESPN+

Bij het kiezen van een VPN voor het streamen van ESPN+, moet je rekening houden met de compatibiliteit met verschillende apparaten. Ik zocht naar VPN’s die meerdere platforms ondersteunen, inclusief smartphones, tablets, smart TV’s en spelconsoles, om een naadloze streamingervaring te garanderen.

DoelAanbevolen VPNReden
AndroidExpressVPN, Surfshark, NordVPNDeze VPN’s zorgen voor soepele, ononderbroken streaming en compatibiliteit met verschillende Android-apparaten.
iOSExpressVPN, SurfsharkBeide VPN’s bieden intuïtieve, gebruiksvriendelijke apps die compatibel zijn met iOS-apparaten, waardoor een soepele en betrouwbare streamingervaring gegarandeerd wordt.
FirestickExpressVPNVanwege zijn hoge snelheidsservers en sterke beveiligingsfuncties op Firestick versies van de 2e generatie en later.
KodiExpressVPN, Surfshark, NordVPN, PIAOndersteuning van naadloze integratie met Kodi, waardoor een soepele en veilige streamingervaring gegarandeerd wordt tijdens het toegang krijgen tot ESPN+.
Smart TVExpressVPN, Surfshark, NordVPN, CyberGhostCompatibel met verschillende Smart TV-merken, inclusief Samsung, LG, Sony en Android TV’s, waardoor een naadloze en veilige streamingervaring gegarandeerd wordt.

Welke nieuwe sporten kun je kijken op ESPN Plus in 2024?

Hier zijn de sportevenementen die je kunt kijken op ESPN+ in 2024:

Liverpool vs Arsenal Pre Season FriendlyReal Madrid vs Barcelona FriendlyBarcelona vs Man City
Edwards vs Belal Muhammad 2 Manchester City vs AC Milan FriendlyArsenal vs Man United Club Friendly
John Deere Classic 2024Chelsea vs Wrexham Friendly MatchJanibek vs Andrei Mikhailovich
NCAA Mens World Series Finals 2024Grizzlies v Miami Heat Final2024 MLB Draft
Australia Boomers Basketball Games 2024Lemos vs Jandiroba UFC Main EventPremier Lacrosse League All-Star Game 2024
MLB Home Run Derby 2024Nathan’s Hot Dog Eating Contest 2024Stevenson vs Harutyunyan Title Fight
Big Sky Hall of Fame 2024Junto Nakatani Vs Astrolabio Bantamweight FightBritish Grand Prix F1 Silverstone 2024
Nordea Open 2024California Classic Summer League 2024Foster Vs Conceicao Featherweight Title Fight

Meer ESPN Plus Sports Guides op VPNRanks

  • Bekijk Formule 1 live stream zonder kabel op ESPN+: Wereldwijde F1-fans, ExpressVPN is je race-dag maatje!
  • Bekijk PFL 2024 op ESPN+: 2024 PFL reguliere seizoen: live actie begint!
  • Bekijk NHL 2023-24 op ESPN+: NHL 2024 trade deadline: deals geanalyseerd, updates gerapporteerd!
  • Beste VPN voor Turkse TV: Blijf verbonden met Turkse TV: De beste VPN voor wereldwijde streaming!

Veelgestelde Vragen – Beste VPN voor ESPN Plus

Ja, het gebruik van een VPN kan werken met ESPN+ om geografische beperkingen te omzeilen. Veel gebruikers melden succes met betrouwbare VPN’s zoals ExpressVPN, die sterke deblokkeermogelijkheden en hoge snelheden bieden. Deze VPN kan je IP-adres verbergen, waardoor het lijkt alsof je ESPN+ in de VS bezoekt.

ExpressVPN is mijn beste keuze voor ESPN+. Het staat tot 8 gelijktijdige verbindingen toe en werkt goed met de meeste populaire streamingdiensten, met consequent hoge snelheden. Het beschikt over indrukwekkende beveiligingsmaatregelen, inclusief militaire encryptie en een strikt no-logs beleid.

Bovendien biedt ExpressVPN een risicoloze 30-dagen geld-terug garantie, waardoor het een betrouwbare keuze is voor het streamen van ESPN+ zonder beperkingen.

Ja, je kunt ESPN+ kijken met ExpressVPN. Installeer de ExpressVPN-app en log in met je abonnementsgegevens. Kies een Amerikaanse server uit de serverlijst en verbind ermee. Zodra je verbonden bent, bezoek je de ESPN+ website en stream je je favoriete sportinhoud.

Je kunt eenvoudig ESPN+ blackouts omzeilen door een streaming-gerichte VPN zoals ExpressVPN te gebruiken. Verbind gewoon met een Amerikaanse server in een staat die de sportwedstrijd die je wilt kijken uitzendt. Zodra je verbonden bent, bezoek je de ESPN+ website en geniet je van probleemloos streamen.

ESPN+ staat erom bekend VPN-verkeer te blokkeren door VPN-IP-adressen op de zwarte lijst te zetten en een sterke firewall te gebruiken om versleuteld verkeer te detecteren en te blokkeren. Als een regio-geblokkeerde service, verifieert het het IP-adres van elke bezoeker voordat toegang wordt verleend tot het platform.

Hoewel VPN’s aanzienlijke online bescherming bieden, kan het gebruik ervan gemakkelijk worden gedetecteerd. ESPN+ zoekt met name actief naar algemeen bekende VPN-IP-adressen en gebruikt een firewall om versleuteld verkeer te blokkeren om toegang tot het platform te voorkomen.

Dit vormt een uitdaging voor gebruikers die vertrouwen op standaard VPN-diensten, maar met de juiste combinatie van functies en tactieken kunnen deze obstakels worden overwonnen tijdens het gebruik van een VPN voor ESPN.

Ja, je kunt ESPN+ kijken met NordVPN. Verbinding maken met een Amerikaanse server met NordVPN stelt je in staat om geografische beperkingen te omzeilen en toegang te krijgen tot ESPN+ inhoud.

Conclusie

Sportfanaten opgelet! Bereid je voor op de spanning van live wedstrijden en exclusieve inhoud. ESPN Plus biedt een schat aan inhoud voor elke die-hard fan. Hoewel ESPN Plus momenteel beperkt is tot kijkers in de Verenigde Staten. Maar met de beste VPN voor ESPN Plus, zou toegang geen probleem moeten zijn.

Dus, als je om mijn aanbeveling vraagt, zal ExpressVPN mij volledig tevreden stellen. Of je nu op vakantie bent in het buitenland of geen toegang hebt tot ESPN+ in je regio, een VPN met ESPN+ is de perfecte oplossing om up-to-date te blijven met het spel in real-time.

Beste VPN voor ESPN Plus in Nederland in 2024: Vloeiende Streamervaring (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. Nancy Dach

Last Updated:

Views: 5910

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. Nancy Dach

Birthday: 1993-08-23

Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

Phone: +9958996486049

Job: Sales Manager

Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.